• Dolar Alış 32.6074TL
  • Dolar Satış 32.4773TL
  • Euro Alış 34.7351TL
  • Euro Satış 34.5964TL
Reklam
Reklam

Terör nerden, kimden ve kime gelirse gelsin asla kabul edilemez

Reklam
, 0 Yorum

            Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul, Ortaköy’de meydana gelen terör saldırısına ilişkin bir açıklamada; “Gün terörün her çeşidine karşı milletçe kenetlenme günüdür.”Dedi.

            Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada; “Yeni yılın ilk saatlerinde savunmasız insanlar üzerine hünharca yapılan silahlı saldırı bütün milletimizi derinden yaralamıştır. Bu bir vahşettir, dehşettir, cinayettir ve katliamdır.”Dedi.

Terör nerden, kimden ve kime gelirse gelsin asla kabul edilemez

            Terör nerden, kimden ve kime gelirse gelsin asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan başkan Görmez; “Bu insanlık dışı katliamın bir pazarda ve bir mabette yapılmasıyla eğlence yerinde yapılmasının her hangi bir farkı yoktur. Teröristlerin hedefi mekanlar değil, insandır, ülkedir, millettir ve topyekün insanlıktır. Terör nerden, kimden ve kime gelirse gelsin asla kabul edilemez.”Dedi.

            Diyanet İşleri Başkanı Görmez; “Bu gece yapılan bu terörü diğer olaylardan ayıran tek fark toplumda fitne oluşturarak yaşam biçimlerine göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirmektir.”Dedi.

Gün terörün her çeşidine karşı milletçe kenetlenme günüdür.

            Gün terörün her çeşidine karşı milletçe kenetlenme günü olduğunu belirten Diyanet İşleri Başkanı Görmez; “Hiçbir Müslüman vicdanın asla kabul etmeyeceği bu katliamı yapanları şiddetle telin ediyor, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”Dedi.

Kaynak: Pazarcık Ajans

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN