• Dolar Alış 39.4509TL
  • Dolar Satış 39.2934TL
  • Euro Alış 45.6730TL
  • Euro Satış 45.4907TL
Reklam
Reklam

ALİYA İZZETBEGOVİÇ’E VATANDAŞ AKINI

Reklam
, 0 Yorum

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına başladığı ve 40 dönümlük 1. Etabının hizmete açıldığı Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’na vatandaşlar akın etti.

Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde hafta sonunu evde geçirmek istemeyen vatandaş kısa süre önce hizmete açılan Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’na akın ederek gönüllerince vakit geçirdiler.

Hafta sonunu Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’nda geçiren vatandaşlar, hem yürüyüş yaptılar, hem çocuklarını eğlendirdiler hem de hoşça vakit geçirdiler.

Yeşil alanları, ağaçları, biyolojik göleti ve gemili su parkıyla, macera çocuk oyun alanları ve görkemli kamelyalarıyla, kafeterya binası,  yürüyüş yolları, kaykay pisti, Japon kale, tenis kortu ve basketbol sahası gibi spor alanlarıyla şehre nefes aldıran  Aliya İzzet Begoviç Rekreasyon Alanı, örnek bir proje olarak Kahramanmaraş’a ve bölgeye yeni ve farklı bir yüz kazandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN