• Dolar Alış 32.5820TL
  • Dolar Satış 32.4519TL
  • Euro Alış 34.9382TL
  • Euro Satış 34.7988TL
Reklam
Reklam

BOZDAĞ; “ YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Reklam
, 0 Yorum

 

Pazarcık Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce mahallelerdeki yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Pazarcık Belediyesi ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Sakarkaya ve Yukarı Höcüklü Elifler Mahallesi oldu.

Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerde, mevsim şartlarının uygun olmaması nedeniyle özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Pazarcık Belediye ekipleri, çalışmalarına yoğunluk vererek planlamalar çerçevesinde kırsal mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Şehir Merkezinde ve Kırsal Mahallelerde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Pazarcık Belediye olarak hizmetlerimiz var olmaya devam ediyoruz. İlçemize bağlı tüm kırsal yollarımızla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor, vatandaşlarımızın en güzel kalitede hizmet alması için Pazarcık Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN