• Dolar Alış 32.6074TL
  • Dolar Satış 32.4773TL
  • Euro Alış 34.7351TL
  • Euro Satış 34.5964TL
Reklam
Reklam

FABRİKA VOLEYBOL OKULU KAHRAMANMARAŞ’TA AÇILDI

Reklam
, 0 Yorum

 

Çocukları voleybolla buluşturmayı ve ülkemizdeki lisanslı voleybolcu sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Fabrika Voleybol’un 20. okulu’nu Kahramanmaraş’ta açıldı.

Kahramanmaraş  Fabrika Voleybol Okulu ile birlikte Fabrika Voleybol’un Türkiye genelinde faaliyette olduğu il sayısı 20’ye yükseldi.

Kahramanmaraş Fabrika Voleybol Okulu’na kayıt yaptıran öğrenciler, 4 Mart’tan itibaren Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaşa özgü verilecek derslerle en doğru voleybol eğitimini alacak.20.si Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda açılan Fabrika Voleybol, Türkiye’deki tüm okullarında aynı programı uygulanıyor. Fabrika Voleybol’un bütün illerde açılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU ORGANİZE EDİYOR

2013 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kurulan Fabrika Voleybol Okulu 6-12 yaş arasındaki tüm çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve ülkedeki lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefliyor. Fabrika Voleybol, günümüz genç kuşağın tüm yaşamında büyük bir artı sağlayacak spor disiplini ve spor kültürünü aşılamayı ilke edinirken, Fabrika Voleybol’un amacı 6-12 yaş grubundaki bireylerin sporla tanışmasını sağlamak ve sporu sevdirerek hayatlarının bir parçası haline getirmek. Voleybol Okulu, Türk sporu için hem sahada, hem de saha dışında fair-play ruhunu benimsemiş sporcular yetiştirmeyi amaçlıyor.

UZMAN ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR20’cisini Kahramanmaraş’ta açılan Fabrika voleybolu hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, uzman antrenörler eşliğinde profesyonelce çocukları geleceğe yönelik voleybol kültürüyle yetiştirileceğini kaydetti. Çalışmaların Gençlik Merkezi Spor Salonunda devam edeceğini ifade eden Kabakcı, “Çocuklarımızı daha profesyonelce küçük yaştan itibaren Gençlik Merkezimizin spor salonunda hafta sonları uzman antrenörler eşliğinde voleybolun alt yapısından tüm çalışmalarını başlatarak daha profesyonel bir çalışma ile geleceğe yönelik çocuklarımızı yetiştirmek. Bu proje büyük bir proje, Voleybol Federasyonuyla birlikte yapıyoruz. İnşallah ilimizde amacımız diğer sporlarda olduğu gibi voleybolda da daha profesyonelce geleceğe yön verecek bir çalışma ile imza atarız. 3 tane antrenör eşliğinde ilimizde eğitimler devam edecek ” dedi.

(Şahin EFE)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN