• Dolar Alış 32.6074TL
  • Dolar Satış 32.4773TL
  • Euro Alış 34.7351TL
  • Euro Satış 34.5964TL
Reklam
Reklam

Pazarcık Ülkücü İşçiler Derneği’nden Esnaf Ziyareti

Reklam
, 0 Yorum

Geçtiğimiz günlerde Ülkücü İşçiler Derneği Pazarcık Şube Başkanlığına atanan Ülkü Ocakları Pazarcık Teşkilatının başarılı üyesi Mehmet Hinç, ekibi ile beraber yaptığı çalışmalarla başta camiaları olmak üzere ilçedeki işçi ve esnaf kesiminin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Pazarcık Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Hinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Pazarcık ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerini başlatarak gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

Pazarcık Ülkücü İşçiler Derneği İlçe Başkanı Mehmet Hinç ve yönetim kurulu üyeleri, Pazarcık İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerine başladı. Yapılan esnaf ziyaretlerinde karşılıklı fikir alışverişleri yapılırken, güncel konular üzerine istişarelerde bulundular.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunun Ülkücü İşçiler Derneği Pazarcık Şubesi Başkanı Mehmet Hinç;  Pazarcık’ta ilçe merkezinde esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Yine bu hususta esnaf sorunlarının çoğunluğunu ne yazık ki, ekonomik problemler oluşturuyor. Pazarcık İlçe Merkezinde başladığımız ziyaretlerde esnaflarımızın sorunlarını ve isteklerini not aldık ve bu sorun ve isteklerini yetkili makamlarla paylaşacağız. Esnafımızın çözebildiğimiz sorunlarını, tekrar onlara ileterek Pazarcık Ülkücü İşçiler Derneği olarak yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Allah’ın izniyle esnaflarımıza yönelik gerçekleştireceğimiz ziyaretlerimiz bundan sonrada muhtelif aralıklarla da devam edecektir.”Dedi. Kaynak: www.pazarcikajans.com


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN