• Dolar Alış 44.8466TL
  • Dolar Satış 44.6676TL
  • Euro Alış 52.8686TL
  • Euro Satış 52.6576TL
Reklam
Reklam

MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE MARAŞ SEMPOZYUMU

Reklam
, 0 Yorum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Maraş Sempozyumu zincirine bir halka daha ekliyor.

            Bir şehrin tarihi, o şehrin ayrıca kimliğidir, kültürüdür. Hititler ve Asurlular’dan Büyük Roma İmparatorluğu’na, oradan Selçuklular, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan Maraş, bu zenginliğine sahip çıkacak bir kültür hizmetine daha imza atıyor. Bu kapsam üzere ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü programları kapsamında bu yıl Milli Mücadele Dönemi büyük bir organizasyon, Sempozyum ile kayıt altına alınıyor.

            Türk edebiyat ve sanat dünyasına birçok ünlü ismi kazandırmanın haklı gururunu taşıyan şehrimiz, geniş tarihi kimliği kapsamında da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliğinde 3-4 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirecek olan Milli Mücadele Döneminde Maraş Sempozyumu ile kendi tarihimiz, kültürümüzün, incelenip günümüzle paylaşılması, geleceğe aktarılacak olmasının heyecanını yaşamaktadır.

            Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Milli Mücadele Döneminde Maraş Sempozyumu saat 9.30’da başlayacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN