• Dolar Alış 32.6074TL
  • Dolar Satış 32.4773TL
  • Euro Alış 34.7351TL
  • Euro Satış 34.5964TL
Reklam
Reklam

AK Parti Pazarcık Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemini Anlatıyor

Reklam
, 0 Yorum

            AK Parti Pazarcık İlçe Başkanlığına bağlı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatları Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemini halka anlatıyor.

            AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatı; ülke genelinde kamuoyunun en çok konuştuğu “Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemini” halka anlatarak vatandaşın kafasında oluşan soru işaretlerini gidermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

            Son olarak AK Parti Pazarcık Teşkilatı sosyal medya hesapları üzerinden; AK Parti Pazarcık Gençlik Kolları’nın hazırladığı “Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle Neler Değişecek?” içerikli “Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi” başlıklı video klip yayınlandı.

            Kamuoyunun “Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi” konusunda akıllarda oluşan soru işaretlerini gidermek amacıyla çalışmalarına devam eden AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatı, çalışmalarını yalnızca bire bir diyalog ile sürdürmezken aynı zamanda da teknolojinin nimetlerini faydalanarak sosyal medya üzerinden de çalışmalarına devam ediyor.

            AK Parti Pazarcık Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle Neler Değişecek?” içerikli “Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi” başlıklı video klipi izlemek için haberin altında bulunan playeri çalıştırabilirsiniz.

HABER: HATİCE ÖZDEMİR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN