AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı; Pazarcık İlçe genelinde yaptığı ziyaretleri sürdürürken, teşkilat olarak yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi.
Dünya Döndükçe Hak ile Batıl Mücadelesi Devam Edecektir
AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı; Pazarcık İlçe genelinde yaptığı ziyaretleri sürdürürken, teşkilat olarak yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi. Gündeme ilişkin mesajlar verdi. Başkan Ganidağlı; “Dünya Döndükçe Hak ile Batıl Mücadelesi Devam Edecektir.”dedi.
AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı ve Yönetim Kurulu Üyesi ekibi ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ederken, son olarak da Kizirli ve Taşdemir Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazarcık siyasetinin aktif ismi olan AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı ilçe genelinde vatandaş, esnaf, mahalle, muhtarlık ve kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.
Vatandaşların sorun ve sıkıntılarıyla hemhal olmak ve Pazarcık’ın ilçe genelinde ki sıkıntıların çözüme kavuşturulmasına yönelik ilçe genelindeki ziyaretlerini sürdüren başkan Ganidağlı, aynı zamanda yerel, ülke ve küresel siyaset gündemine ilişkin vatandaşları bilgilendiriyor.
GANİDAĞLI ilçe genelinde devam ettirdiği ziyaret programları çerçevesinde son olarak da Kizirli ve Taşdemir Mahallelerini ziyaret etti.
TAŞDEMİR MAHALLESİ ZİYARETİ
AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Taşdemir Mahallesi ziyaretinde mahalle muhtarı Harun Coşar ve vatandaşlar coşkuyla karşıladı.
Taşdemir Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla görüş, öneri ve fikir alışverişinde bulunan başkan Ganidağlı, burada vatandaşlarla istişarelerde bulunduktan sonra yerel, ülke ve küresel siyaset gündemi hakkında da vatandaşları bilgilendirdi.
Daha sonra Taşdemir Mahallesi’nde hayırsever vatandaşların gayretleri ile yapımı sürdürülen Taziye Evi ve İmam Lojmanı inşaatlarını ziyaret eden başkan Ganidağlı, Taziye Evi ve İmam Lojmanı inşaatında yaptığı incelemelerin ardından destek ve katkı sağlamak için not aldı.
KİZİRLİ MAHALLESİ ZİYARETİ
İlçe genelinde sürdürdüğü ziyaretlerin neticesinde Taşdemir Mahallesi ziyareti sonrasında Kizirli Mahallesini ziyaret eden başkan Ganidağlı ve yönetim kurulu üyelerini AK Parti Kizirli Mahalle Başkanı Bilal İper ve mahalle yönetimi karşıladı.
Kizirli Mahallesi ziyaretinde Mahalle Başkanı Bilal İper ve mahalle yönetiminden; mahallenin sorun ve sıkıntılarına yönelik bilgiler alan başkan Ganidağlı, daha sonra Mahalle Teşkilatını Yerel, Ülke ve Küresel Dünya Siyaseti gündemine ilişkin bilgilendirdi.
SORUNLARIN ÇÖZÜM NOKTASIN KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUZ
Pazarcık İlçe genelinde sürdürdüğü ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan başkan Ganidağlı; “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak adına köprü görevi görüyoruz. Bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek adına şartlar ne olursa olsun çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE YÖNELİK İLK AĞIZDAN BİLGİLER ALIYORUZ
Sorunların çözüme kavuşturulması için ilk ağızdan bilgi aldıklarını vurgulayan başkan Ganidağlı; “Sorunların çözümleri konusunda ilk ağızdan bilgiler alarak rapor oluşturuyoruz. Gerek vatandaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşması ve gerekse de ilçemiz genelindeki sorunları çözüme kavuşturmak adına ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretler neticesinde oluşturduğumuz raporları etkili ve yetkili üst makamlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza sunarak çözüme kavuşturulması noktasında elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstermeye çalışıyoruz.” dedi.
DÜNYA DÖNDÜKÇE HAK İLE BATIL MÜCADELESİ DEVAM EDECEKTİR
Dünya döndükçe Hak ile Batıl mücadelesinin devam edeceğini belirten başkan Ganidağlı; “İlçemiz genelinde yaptığımız ziyaretlerde yerel, ülke ve küresel siyaset gündemi hakkında da bilgiler vererek vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bilgisi olan vatandaşlarımızın ise bu vesileyle bilgilerini tazelemelerine imkân sağlıyoruz. Bugün ülkemiz ateş çemberi içerisindedir. Yüzyıllardır bu topraklarda üzerimize oynanan oyunlar bitmemiş, halen Habil ile Kabil’den bu yana süregelen Hak ile Batıl mücadelesi devam etmektedir ve bu dünya döndükçe, bu Hak ile Batıl mücadelesi de devam edecektir. Biliyor ve inanıyorum ki; aziz milletimizin feraseti ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde haçlı ordusunun oynadığı oyunları görüyor. Böylesi zamanda bizler birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize daha çok sahip çıkarak, adeta kenetlenmeliyiz. Bunun yanı sıra haçlı ordusu ile mücadelede, haçlıların karşısında görmek istemedikleri kişi davamızın kurucusu, kurucu genel başkanımız, cumhurbaşkanımıza ve o’nun mukaddes davasına sahip çıkmamız gerekiyor.” dedi. Kaynak: www.pazarcikajans.com